A legkínosabb randisztorik Tinderről

Ezekre az esetekre nem nagyon lehet felkészülni. Persze, egy online-randi megbeszélése mindig rizikós, de azért ennyire beletrafálni a vállalhatatlan helyzetekbe... 

1.

A tegnap esti Tinder randim az az Uber sofőr volt, aki a ma esti Tinder randimra vitt. Kínos.

2.

Nem gondoltam volna, hogy a “Netflix and chill” mottó ennyi szexre éhes embert vonz. Már hetek óta ez van a bemutatkozásomban…

3.

Ma megtaláltam anyámat a Tinderen.

4.

Találkoztam egy Tinderen megismert pasival, az első alkalommal védekezés nélkül szexeltünk. Terhes lettem, ő pedig nem szól hozzám.

5.

Találkoztam egy pasival Tinderen. Összejöttünk. Azt hazudta, egyedülálló. A felesége gyakrabban hív, mint a legjobb barátnőm.

6.

Nem mentem el a harmadik randira egy Tinderen megismert sráccal, mert anyám kiguglizta, és talált egy rakás cikket három évvel ezelőttről, miszerint egy kábítószer-kereskedő banda tagja volt.

7.

Végre volt egy match-em a Tinderen! Két nappal később felhívtam a lányt. Hangposta. Hangosan elméláztam azon, milyen kínos helyzet ez, és későn kapcsoltam, hogy ezt a készülék fel is vette.

8.

A buszon láttam, hogy feltűnik a képem egy lány Tinderén, és a csaj balra húzta.

9.

Egyszer véletlenül az írtam a helló helyett, hogy gelló, és a csávó közölte, hogy mi van, nem tudsz rendesen írni? Magyar szakon végeztem.

10.

Beleszaladtam a feleségembe Tinderen. Végeztem az internettel egy időre.

11.

Tinder randira mentem, előtte szétszívtam az agyam, és nagyon csodálkoztam, miért nem úgy néz ki a csávó, mint a profilképe, azt hittem, csak a fű miatt van, aztán kiderült, nem is azzal randiztam, akivel gondoltam.

12.

Azért mentem fel a Tinderre, hogy a párjukat megcsaló pasikat fogjak. Eddig ötöt találtam.

13.

Véletlenül szuperlájkoltam egy srácot a Tinderen... el van jegyezve. Jesszus.

14.

A kínos perc, amikor Tinderen belefutsz egy csávóba, akit korábban te tartóztattál le...

15.

Egyszer elmentem egy Tinder-randira. Felmentünk a csajhoz, ő meg beugrott a fürdőszobába kicsit felfrissíteni magát. Én összehánytam a szőnyeget, és leléptem, mielőtt visszajött.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×