A 11 éves lány teherbe esett! Mikor kiderült, ki az apa, mindenki ledermedt!

Tressa Middletont élete első 12 évében annyi kegyetlenség érte már, amennyit más egy egész életen át sem kap! Kislányként volt, hogy árvaházban élt, mert az anyja hajléktalan volt.

Tressa Middletont élete első 12 évében annyi kegyetlenség érte már, amennyit más egy egész életen át sem kap! 

Kislányként volt, hogy árvaházban élt, mert az anyja hajléktalan volt.

Majd bátyjával együtt Skóciába került. 

“Már kilenc évesen olyan életet éltem, mint egy 20 éves. Inni kezdtem, drogoztam, nálam jóval idősebbekkel feküdtem le. Azt gondoltam, rám nem érvényesek a szabályok, hogy nincsenek határok." - meséli a kislány.

A felelőtlen életmód aztán egyszer csak durván visszaütött. Egy részeg éjszaka után bátyja megerőszakolta őt egy épület mögött.

Mikor a kislány teste kezdett megváltozni, egy barátja hamarosan észrevette rajta, hogy valami baj van. Azt gyanították, hogy teherbe esett ezért elvégzett egy terhességi tesztet.

És a teszt eredménye pozitív volt…

A testvére természetesen nem akart gyereket, azonban 12 éves korában Tressa egy kislánynak adott életet. Két éven át titkolta, hogy ki a lány apja, de végül az igazság napvilágra került, és a DNS vizsgálatok bebizonyították, hogy kitől van a gyerek.

A fiút bíróság elé állították és négy év börtönre ítélték.

A képen Jason, a gyerek apja látható.

Tressa most próbál új életet kezdeni. Az évek erős személyiséggé edzették, most megpróbálja elfelejteni a múltját. Hogy fel tudja dolgozni magában az elmúlt éveket, könyvet írt tragikus tapasztalatairól.

"Remélem, hogy a lányom egy nap meg fog bocsátani nekem. Azt akarom, hogy tudja, mennyire szeretem őt. Óriási kudarc lesz, amikor rájön a szörnyű valóságra, hogy a nagybátyja egyben az édesapja is." "Remélem azután is szeretni fog, és ő meg én képesek leszünk normális életet élni"

Mi szurkolunk! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy másokhoz is eljusson! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×