Ezért szeretnek meleg férfiakkal barátkozni a szép nők:

A szép és csinos nők előszeretettel barátkoznak meleg férfiakkal, ám a kevésbé vonzó - vagy magukat kevésbé vonzónak tartó - hölgyek épp ellenkezőleg.

A szép és csinos nők előszeretettel barátkoznak meleg férfiakkal, ám a kevésbé vonzó - vagy magukat kevésbé vonzónak tartó - hölgyek épp ellenkezőleg: még attól is félnek, hogy a homoszexuális urak lecsaphatják a kezükről párjukat.

Ez utóbbi jelenség szinte egyértelműen mutatja a túlzottan erős önbizalomhiányt, az előbbi megállapításnak pedig úgy tűnik, az az oka, hogy a heteroszexuális hölgyek nem bíznak abban, ha egy heteroszexuális férfi "barátként" akar közeledni hozzájuk.

Valljuk be, erre a bizalmatlanságra sokszor látunk alapot a hétköznapokban...

Humenonline szerint a nemrég végzett kutatás során - amelyben 68 hölgyet fotóztak le szűk ruhákban, majd megkértek 103 heteroszexuális férfit és nőt, hogy flörtölés, szexuális vonzerő vagy szimpla barátkozás szempontjából osztályozzák a képeket - a többiek által csinosabbnak tartott hölgyek sokkal gyakrabban választottak volna olyan úriembert jó barátjuknak, aki homoszexuális volt.

Természetesen azt is újra megerősítették, hogy a dekoratív nők általában fenyegetve érzik magukat egymás által, tehát barátkozás helyett inkább versengenek a másikkal.

Szerinted is érdekes? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×