"Nekem így is jó vagy..." magyar lányok vallanak életük legmegalázóbb párkapcsolati élményéről

Az exem engem nem egyszer gyalázott meg. Mellette feküdtem az ágyban, és ő meg chatre adta fel a hirdetését,hogy: "22 éves férfi... 

Az előző párommal fél évig voltam együtt, én tartottam el, 19 éves lány létemre! Mikor fél év után besokalltam és tönkrementem idegileg, közöltem vele hogy vége van. Erre vagy 8 ember előtt közölte, hogy "nem baj, arra jó voltál, hogy lehúzzalak és eltarts, jövő hétre ugyis mással leszek, te meg szenvedhetsz életed végéig egyedül!" Hogy tettem túl magam ezen? Összejöttem a mostani párommal, aki visszaadta az életkedvemet!

***

Az exem engem nem egyszer gyalázott meg. Mellette feküdtem az ágyban, és ő meg chatre adta fel a hirdetését,hogy: "22 éves férfi komoly kapcsolatot keres." És ekkor már a menyasszonya voltam!! 

***

Mikor a párom közli velem, hogy el kellene mennem futni! Mikor mutattam neki egy cicanacit a kirakatban, ezt mondta: "ha eltünteted a hasadat, megveszem, es gyönyörű leszel benne."

***

Válogattam a ruháimat télire, megtaláltam egy szexi kis szoknyácskát, megkérdeztem mosolyogva a párom, hogy mit gondol, megtartsam-e? Erre azt mondta, halál komolyan, hogy "minek, úgysem férsz bele..." (4,5 kilót híztam, állítólag túl vékony voltam régen).

***

Randim volt valakivel, anyám pedig meglepődve kérdezte, hogy egy ilyen jó pasi mit akar tőlem.

***

Barátom azt mondta nekem, hogy "k***a anyád" két hónappal azután, hogy meghalt édesanyám. Felpofoztam!

***

Exem: "nem baj, ha senki nem akar veled lenni, nekem jó vagy".

***

Első randi első órájában ölelések,csókok,azt hittem, a pasival minden rendben. Aztán elmentünk ebédelni, ott közölte egy csomó ember előtt, hogyha nem eszek a krumplijából kirúgja alólam a széket. Nagyon megalázónak éreztem .A rózsaszín köd el is múlt. 

Azt gondolod, ezeket másnak is látni kell? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×