El a kezekkel a magyar olimpikonoktól!

Hogy szállhat szembe valaki a magyar olimpikonokkal? Mit tett le a kritikus az asztalra? Mit képzel magáról, aki ilyet ír le: "csak súly a repülőn, akkor meg minek jön ki..." vagy "Gyurta minek ment ki, ha fel se készült?" El a kezekkel a fiainktól és lányainktól!

"Nem tudom, hogy ez közép-európai vagy magyar betegség-e, de akivel a faluban beszélgettem ezekről, mindenkit agyonnyom az olimpia" - fogalmazott a vártnál gyengébben teljesítő Tóth Krisztián dzsúdós, és hozzátette: épp tegnap olvasott cikkeket, és "borzalom volt".

"Ha valaki aranyérmet szerez, akkor az folyamatosan kokszol, ha valaki ezüstérmet szerez, akkor az hogy rontotta el a döntőt, ha valaki kiesik, akkor... Hallottam olyat, hogy csak súly a repülőn, akkor meg minek jön ki..." - fakadt ki.

"Otthon senkinek nem felel meg semmi. Nem tudom, hogy ez minek köszönhető. Mi az országot képviseljük, tudása legjavát szeretné szerintem mindenki kiadni, aki itt van. Nyilván van, akinek ez arra elég, hogy három-négy olimpiai bajnoki címet szerezzen, van akinek arra, hogy kijutott..." - fogalmazott.

"Én azt hittem magamról, hogy fejben nagyon erős versenyző vagyok... De egész egyszerűen agyonnyom ez az egész" - mondta Tóth Krisztián. (forrás: Index)

Majd ha fel tudtad emelni a segged a képernyő elől és le tudtál futni két kilométert anélkül, hogy szúrna az oldalad! Majd, ha csak egyszer is elértél valamit az életben! Majd ha nem csak beszélni tudsz, hanem teszel is valamit Magyarországért, a Hazáért!

Na akkor szólalhatsz meg! De akkor se bánthatod azokat, akik a magyar lobogó alatt vonulnak be a Játékokra! Mert mi akkor is szeretjük a fiainkat és lányainkat, akkor is büszkék vagyunk rájuk, ha éppen aznap lesz náluk gyorsabb, erősebb vagy ügyesebb. 

Mert ők a mieink! Ezt jól jegyezd meg!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×