Csak egy kis maradékot szeretett volna kérni, de a boltvezető mondata miatt mindenkinek elállt a lélegzete!

Joey Mustalin osztotta meg történetét a Facebookon, mert szerette volna, ha minél több emberhez eljut, amit nemrég kislányával töltött ebédjükkor tapasztalt!

Rendkívül mélyen érintett minket is a történet, ezért szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna, így talán itthon sem fog annyi ember áldozatául esni a következő napok zord időjárásának!

"Ma Stellával a szokásos apa-lánya helyünkre, a Chick-fil-A nevű étteremben mentünk ebédelni. Viszonylag csendes, és főleg tiszta étterem! Mikor készen volt az evéssel, játszott egy kicsit a többi gyerekkel aztán szeretett volna egy fagyit enni, ahogy mindig. Ezt valamiért most nem hazafelé az autóban ette meg, hanem úgy döntöttünk maradunk még egy kicsit. És milyen jól tettük!

Így ugyanis tanúi lehettünk egy nagyon szép és különleges gesztusnak: egy hajléktalan utazó jött be az étterembe ebben a pillanatban és megkérdezte, van-e valamilyen maradék ennivaló.

A férfi haja kócos volt, szakállára nézve pedig láthattuk, hogy nem volt lehetősége borotválkozni. A körülötte lévő emberek kicsit elhúzódtak a közeléből de ő továbbra is nagyon barátságosan viselkedett. Beszélgetni szeretett volna a vendégekkel, de nekik nem volt sok kedvük válaszolni. A férfi még ekkor is rendületlenül mosolygott miközben az étteremvezetőre várakozott.

Hallottam, amint a vezetővel beszélget és a vezető azt mondta, szívesen ad neki meleg ételt, de nem ételmaradékot. Cserébe pedig csak annyit kér: imádkozzon ő is velük együtt.

Hallottam a szeretetet abban az imában. A hajléktalan nem egy szakadt és lecsúszott ember volt, aki nem illett volna az étterembe. Hiszem, hogy részben miatta nyitott ki az étterem aznap reggel. Szóltam Stellának, hogy figyelje mi történik.

Megkérdezte mit csinál a két férfi és amikor elmagyaráztam, mire ő is elkezdett imádkozni.

Hálás vagyok, hogy megmutathattam a kislányomnak egy nagyon fontos jelenetet az igazi életből és abból az emberi természet milyen is tud lenni!"

Biztosak vagyunk benne, hogy Stella nem fogja ezt a jelenetet egyhamar elfelejteni, ahogy mi sem, ezért kérünk, ha bármivel tudsz segíteni a rászorulókon, kérünk tedd meg, hiszen bármilyen kedves gesztus életet menthet!

Oszd meg, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×