Lassan vége az évnek, a legfontosabb számvetést azonban még biztos nem végezted el...

2016 mozgalmas volt. Sajnos nagyon sok jó ember: színész, és számunkra fontos személy távozott egy jobb világba. De emellett sosem volt még ennyire kevés éhező, írástudatlan és tartósan beteg világszerte. Ilyenkor listák ezrei mérlegelik különböző szempontok alapján: jó, vagy inkább rossz volt ez az év. De ami igazán eldöntheti nem egy cikkben fog veled szembe jönni!

Szerintünk csak akkor lehet kijelenteni hogy köszi 2016, ennyi volt, ha egy dolgot még figyelembe veszel és átgondolsz. Minden számodra fontos ember ott van körülötted? 

Nincs olyan kimondatlan szó, amit lehet, hogy nem kéne magadban tartogatnod 2017-ig? Itt az ideje átgondolni, mennyi értelme van a haragnak és a telefonunkban gyűlő piszkozatoknak, miközben arra várunk, az idő majd megoldja a gondjainkat.

Presser Gábor szavai Rúzsa Magdi hangján kérlelnek, ne tartsuk magunkban a legfontosabb szavakat... A Dobjunk egy papírrepülőt címet viselő dal az egyik legnagyobb hazai telefonszolgáltató támogatásával és a hozzájuk beküldött, de soha el nem küldött üzenetekkel egy egészen egyedi videóban érint meg bennünket: még nem késő!

"Sajnálom." "Minden nap gondolok rád." "Még mindig szeretlek." "Bárcsak újrakezdhetnénk." "Kislányom, bocsáss meg!" "Édesapám örökké szeretni foglak"... ne halogassuk, mert ki tudja mennyi lehetőségünk lesz a jövőben kimondani azt, amit valójában gondolunk.

Mondjuk el. Bármi is legyen a következmény, hiszen a négy legkínzóbb szóval együtt élni a bizonyosságnál is sokkal rosszabb: mi lett volna, ha...?

Oszd meg, ha egyetértesz és mondjuk ki, mi a szívünkön ül, hogy 2017 más lehessen!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×