Megtört az édesanya, mikor kiderült lánya miért állt fel a wc deszkájukra!

Stacey Wherman Feeley fiatal édesanya, aki imádja kislányát és rögtön kamerát ragad, ha valami aranyosat vél felfedezni lánya viselkedésében. Most is készített egy képet, mert azt hitte, kislánya csak játszik, és aranyosan billegve próbált egyensúlyozni a vékony kis deszkán. De csak eztán derült ki, milyen szomorú dolog áll a jelenet hátterében.

Az amerikai édesanya azt mondja, rögtön a telefonja után nyúlt, mikor meglátta, hogy kislánya a vécédeszka peremén egyensúlyozik, mert viccesnek találta a pillanatot.

Csak jóval később tudta meg, hogy a bemutató apropója tulajdonképpen egyáltalán nem cuki, és még csak véletlenül se vicces. Sőt! Ami azt illeti, egészen szívszaggató: az óvodás kislány ugyanis egy óvodai gyakorlat keretében azt tanulta meg, mit kell tennie akkor, ha fegyveres támadó ront be az épületbe, és néhányan a vécében ragadnak.

2-2

Stacey ezt hallva úgy döntött, kiegészíti Facebook-posztját, amit eredetileg gyermeke apjának szánt, és ezt írta:

„Ahogy megtudtam, hogy a lányom miért csinálta, amit csinált, az egész jelenet ártatlansága elillant. Arra kérem a világ politikusait, vessenek egy pillantást erre fotóra. Tényleg ilyen jövőt szánnak a gyermekeinknek, az unokáinknak és az ő gyerekeiknek? Hogy alig háromévesen óvodai mosdókban bujkáljanak és vécédeszkákon egyensúlyozzanak? Szeretném, ha a döntéshozóink látnák, hogy a döntéseiknek következményei vannak, hogy mi ezen a bolygón mindannyian ez alapján éljük az életünket.”

Stacey azzal zárta nyílt levelét, hogy ő, kertvárosi anyukaként nem tudhatja, hogyan kell megoldani a világ problémáit. De azt viszont pontosan tudja, hogy nem akarja, hogy a gyerekének a jövőben is a deszkákon állva kellene gyakorolnia.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×