Alaposan kicikizték súlya miatt a lányt a neten, de ő frappáns válaszban oltott le mindenkit!

Zaklatói még képeket is készítettek róla az edzőteremben, hogy ezzel is csak megalázzák, ám épp fordítva sült el a dolog, ők fáztak rá alaposan a lány parádés vála

Ha valamikor érdemes kezdőként lemenni edzeni, akkor az most, év elején van, hiszen az újévi fogadalmaktól megrészegülve ilyenkor rengetegen kezdenek neki életmódot váltani. Persze legtöbben az első egy hónapban de legkésőbb tavaszra lemorzsolódnak, azonban még így is nehéz leküzdeni a kezdeti időszakban uralkodó szégyenlősséget, hátha az emberre még rosszindulatúak is rátalálnak. Nem csoda, hogy a Reddit egyik felhasználójának is majdnem elvették a kedvét az egésztől.

A lányról ugyanis titokban fotókat készítettek az edzőteremben, méghozzá pár lány, majd a Snapchaten meg is osztották ezeket. Ő azonban, ahelyett, hogy szégyenében elbujdokolt volna, vagy hagyta volna az egészet, inspiráló üzenetében kiosztotta és sorstársaihoz is szólt egyben!

„Én vagyok a kövér lány. Ez az első hetem az edzőteremben, és minden este, amikor munka után elmegyek, ott van ez a három lány is. Ma megtudtam, hogy titokban lefényképeztek, online közzétették őket, és közben jót szórakoztak rajtam, de nem érdekel.

Örülök, hogy ti nem mentetek keresztül mindazon, amin nekem kellett. Régen jó formában voltam, de eltört a csípőm, és többé nem edzhettem. Közben megbetegedett a nagymamám, én pedig folyamatosan rá vigyáztam, nem hagyhattam egyedül, nem volt segítségem, úgyhogy még tovább híztam. Aztán ő meghalt, én pedig bánatomban enni kezdtem, és csak jöttek rám a kilók. Most már végre őszintén tudom azt mondani, szeretem magam.

Gáz, hogy a társadalom és a szüleitek úgy neveltek titeket, hogy nem gond másokat megbántani, akik szeretnék jobbá tenni az életüket, ahelyett, hogy segítenétek nekik, de nem vagyok mérges.

Köszönöm, hogy emlékeztettetek arra, hogy még jobban erőlködjek egy hosszú nap után.

Tovább folytatom a fogyókúrát, és rengeteget fogok edzeni a teremben is minden nap. Nem azért, hogy ti elfogadjatok, vagy hogy mások. Saját magamért teszem.

Remélem mindenki, aki kövérnek vagy rondának érzi magát, folytatni fogja az életmódváltást. Felejtsétek el a vékony lányokat, akik kinevetnek titeket, vagy az izmos pasikat, akik szerint kövérek vagytok. Szeressétek magatokat.”

kondi2

Az üzenet rengeteg embert megmozgatott, többen is kiálltak a lány mellett:

„Ezt soha nem értettem meg. Kövér embereket kicsúfolni edzőteremben olyan, mint hajléktalanokat kinevetni állásbörzéken.”

Sokak szerint ha ilyenekre van ideje valakinek az edzőteremben, akkor azok valamit rosszul csinálnak:

„Szerintem ezek a lányok tuti nem súlyzóznak.”

Olyanok is voltak, akik az alapvető személyi jogokra hívták fel a figyelmet:

„Régen edzőteremben dolgoztam, és ha valaki engedély nélkül készített másról fényképet, azt örökre kitiltottuk a teremből. Ez ugyanis a magánélet megsértése, törvényellenes, ráadásul az edzőterem is feljelenthető.”

Természetesen rengeteg olyan lány is akadt, akik ezekből a sorokból merítve erőt végre lementek a terembe!

Ha eddig gondolkoztál vajon nekiállj-e, csak bátorítani tudunk. Mindenki kezdi valahonnan és minél messzebbről, annál bátrabb az illető és látványosabb az eredmény. Csak egy nagy levegő kell, hiszen nincs fontosabb, mint az egészség!

Egyetértesz, akkor oszd meg!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×