Egy jól ismert mogyorókrémmel(!!!) fest hajat a fodrászzseni!

A hajszobrász felfedezte, hogy a mogyorós krém sűrített tejjel megbolondítva afféle festékként funkcionál, és a szőke tincseknek ad egy nagyon finom (szó szerint) karamellás árnyalatot.

A dubai-i Abed & Samer fodrásszalon egyik tulajdonosa, Abed Allahitani nem csak a tehetségével, de Nutellával is csábítgatja a vevőket. A hajszobrász felfedezte, hogy a mogyorós krém sűrített tejjel megbolondítva afféle festékként funkcionál, és a szőke tincseknek ad egy nagyon finom (szó szerint) karamellás árnyalatot. Mi sosem gondoltuk volna, hogy ez lehetséges, ha nem sajnáljuk a bekanalazás helyett a hajunkra kenni, akkor egyszer biztosan kipróbáljuk.

„A színező hatástól függetlenül azért jó, mert egészséges ragyogást kölcsönöz a hajnak” – mondta Abed, akinek már nők százai járnak a csodájára.

Abed elmondása szerint a színezés tartóssága a haj minőségétől és szerkezetétől is függ, de átlagosan 2-3 hétig marad meg ez a karamellás árnyalat. Ami azt jelenti, hogy elég sok hajmosást túlél, ha egy fontosabb alkalomra átmenetileg hajszínt váltanánk, akkor ez a tökéletes – és nem utolsó sorban egészséges – megoldás.

Így történik a "csoda"...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×