Utolsó vacsorák: vajon mit kérnek a halálraítéltek enni?

Henry Hargreaves fotós nem hétköznapi témával szerzett magának hírnevet a szakmában, ő ugyanis lefotózta azokat az ételeket, amiket az elítéltek kértek a halálsoron életük utolsó étkezésük gyanánt. Némelyik fogás pedig igencsak megdöbbentő volt…

A fotós egy bizarr, de egyben nagyon is érdekes témához nyúlt: vajon mit esznek ezek a társadalomból kitaszított, emberek, utolsó vacsoraként? Nos, van, aki teljesen átlagos fogásokat kért, van, aki annyi ételt rendelt a tányérjára, amivel egy egész család is jól lakott volna, de a legfurcsább mindenképpen az egy szem olívabogyó volt.

Victor Feguer: egyetlen szem olívabogyó, óriás fehér porcelántányéron, késsel-villával.

1

2

John Wayne Gacy , “Pogo bohóc”: 12 garnéla, egy doboz KFC csirkeszárny (korábban egy KFC étterem tulajdonosa volt), hozzá köretnek sült krumpli és eper.

3

4

Ronnie Lee Gardner: homárfarkat, bélszínt, almás pitét és vaníliás fagylaltot kért, és kérte, hogy utolsó napjaiban megnézhesse a teljes Gyűrűk Ura trilógiát.

5

6

Timothy McVeigh: az oklahomi robbantó két adag mentás-csokis fagylaltot kért utolsó vacsora gyanánt.

7

8

Allen Lee Tiny Davis igazi ínyencfalatokat kért: sült homárfarkat, kagylót, garnélát, sültkrumplit és fokhagymás kenyeret evett, mellé pedig egy korsó sört gurított le.

9

10

Angel Nieves Diaznak nem volt különleges kérése, így a szokásos börtönkosztot kapta. Egy falatot sem evett belőle.

11

12

Ted Bundy: Közepesen átsütött steaket evett, rösztivel, pirítóssal, tükörtojással és vajjal. Italnak narancslevet és tejet kért.

13

14

Legtöbben azért szerettek volna még egyszer utoljára egy jót enni... Mindenesetre azért bizarr belegondolni, mi mit kérnénk.

Érdekesnek találtad? Akkor oszd meg!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×